Ниту битката, а камоли војната е загубена! Не паѓајте со дух. Само ја потврдија окупацијата игнорирајќи го референдумот! Правдата и законот е на наша страна. Заев, геноцид не простуваме! Продолжуваме да се бориме за неа, за Македонија, за слободно да кажеме кои сме!
Поздрав од темни зандани!