Во Македонската Филхармонија денеска ќе се одржи промоција на публикација „Моето патување во Фантазија“ на кој ќе се обрати и премиерот Зоран Заев.

Публикацијата е резултат на конкурсот кој го распиша Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Македонија, инспириран од минатогодишниот новогодишен настан кој имаше за цел да го стимулира читањето книги кај децата и младите.