ПОЗДРАВ ОД ВАРДАР ЗА СТОИЛОВ: Капитенот!

/ 05.07.2020

Двократниот европски ракометен шампион Вардар, со еден збор, го поздрави еден од најзаслужните во екипата, Стојанче Стоилов.

Ракометниот клуб Вардар на Фејсбук објави фотографија од Стоилов поздравувајќи го ракометарот со краток коментар: Капитенот!


Од истата категорија