Изградивме 480 км патишта, реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод, објави денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

– Децата ширум земјата добиваат 23 нови градинки и 6 нови основни училишта. Денес го градиме нашето утре. За нашите деца, овде, во нашата земја! Две години заедно со СДСМ. Две години промени. Две години „Зборот важи“, објави Спасовски за успесите на СДСМ и Владата.

Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод.Децата ширум земјата добиваат 23 нови градинки и 6 нови основни училишта.Денес го градиме нашето утре. За нашите деца, овде, во нашата земја!Две години заедно со СДСМ. Две години промени. Две години #ЗборотВажи

Gepostet von Oliver Spasovski am Samstag, 8. Juni 2019