Не ни е познато дали авторката нa овој документарен филм сега се срами, за нешто што беше познато и тогаш. И внимавајте, Чарлиевите ангели се бореле и покрај „непријателските медиуми и правосудство“. Во документарецот ја имате смешната глума на Фатиме Фетаи при шшто лесно ќе препознаете во каков „филм“ е влезена и фамозното „Отвори, отвори…“ на Катица Јанева.