Ознака: ковид

ТВИТЕР СО НОВА ПОЛИТИКА ЗА КОВИД-19: Илон Маск ги укина мерките за борба против спорни информации за коронавирусот

КРАЈ ЗА ОДБРАНАТА ОД КОВИД: Твитер веќе нема да се бори против вести кои се сметаат за дезинформации околу коронавирусот

КОВИД АПСУРДИ: Светов се тепаше за вакцините, Швајцарија сега ќе уништи 10,3 милиони вакцини во вредност од 294 милиони евра 

ПСИХОЗАТА СО КОВИД ГИ РАЗБОЛЕ И ДЕЦАТА: За 15 отсто е зголемен бројот на деца што добиле невролошки проблеми за време пандемијата

БЕЗ ПАНИКА, ПАЃА БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ: Се објавуваат бројки на починати „со“ Ковид-19 без да се наведе и „од“ што боледувале

БЕЗ ПАНИКА СО КОВИД-19: Спласнува и новиот летен бран, од вкупно 16 починати лица минатата недела 15 биле и со други заболувања

БОРБА СО КОВИД-19: Автомобилот со кожен волан и 6 звучници во офанзивата против вирусот бил купен за потребите на Здравствен дом Тетово

КОВИД И ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ: Заразени многу тендери поврзани со Ковид-19, кои изобилуваат со високи цени, ризици и сомнежи за корупција

СМИРУВАЊЕ ПО ТРЕВОГАТА: Падна летниот бран на Ковид-19 и во светот и во Македонија, нови мерки нема, а има најава на есенски бран

ПРОФ. Д-Р ДАНИЛОВСКИ: Новиот сој на Ковид-19 врвот ќе го достигне во следниве седум дена, ќе ја полни статистиката, а од септември пак ќе стивне