Ознака: талибанци
Свет 10:59

Талибанците бараат од телевизиите да не се прикажуваат романтични серии со жени

Свет 12:27

Пакистан:  Едномесечен прекин на огнот со талибанците

Свет 11:59

Лидерот на талибанците Ахунџада првпат се појави во јавноста

Свет 13:12

Талибанците протераа илјадници граѓани како одмазда за соработката со претходната власт

Свет 12:08

САД отворено и професионално разговарале со талибанските лидери

Свет 10:16

Викендов прв официјален состанок на американски претставници со талибанците

Свет 10:44

ФАНАТИЧЕН БАТАЛЈОН: Талибанците формираа специјална единица од бомбаши самоубијци

Свет 09:25

Талибанците сакаат да учествуваат на Генералното собрание на ОН во Њујорк

Свет 10:19

Талибанците ја составија конечната влада, не поставија ниту една министерка

Свет 11:13

Исламска држава презеде одговорност за бомбашки напади врз талибански возила