Малите народи по бројност, предодредени се во вечната борба за докажување да раѓаат големи индивидуи. Видео во сеќавање на големиот Канчели1935-2019.Благодарност до Aleksandar Paunovski што секогаш визуелно ги доловува моите идеи, Stojan Stojanovski за прекрасната фотографија, Martin Pavlovski за шминката и Kokan Dimushevski за аудиото.🇲🇰🇬🇪#GiyaKancheli#YellowLeaves#Galichnik#BeautifulMacedonia#GeorgianMusic

Gepostet von Igor Durlovski am Freitag, 8. November 2019