Извадок од емисијата „Без ракавици“ (9:37 минути) на Дарко Јаневски од 4 декември 2017 година за тоа колку држи односно не држи, и каков срам е квалификацијата „тероризам“ за настаните до 27 април со која денеска беа изречени вкупно 211 години затвор за обвинетите.