Ароганцијата на #СМРДСМ на дело.Расправање и заканување со новинари.Само Луда Комуњара знае се, безгрешни се и идеални.#ЛудаКомуњара се Совршени Човечки Битиа.

Gepostet von Здравко Китаноски am Dienstag, 31. März 2020