Нас политичарите не бива да манипулираме како сакаме, изјави во говор на митинг Зоран Заев.

– Политиката тоа го прави во светов, а и во Македонија, призна Заев.

Погледнете и слушнете како тоа го прави Заев.

Манипулаторот си ја отвори душичката !

Манипулаторот си ја отвори душичката !

Gepostet von Дневна доза Политички Циркус am Donnerstag, 18. April 2019