Ако мислевте дека со нивните глупости веќе не можат да паднат подолу…

„Забавна неделна приказна. Ја споделувам оваа фотографија на интернет и тука и таму, понекогаш, таа завршува на чудни места. Моментално, фотографијата кружи на социјалните мрежи откако Владата на Македонија реши со нејзе да го промовира нивниот туризам, а Македонците се обидуваат да пронајдат кое е местото на фотографијата.

Тоа е Конигсен, Германија. Умирам од смеење“.