Сега е хит, верувале или не, луѓето да вградуваат звучници во надгробни споменици. Дури и една таква реклама се најде на Фејсбук во група наречена „Погребна опрема и апарати за домаќинство – увоз од Германија”.

Оваа објава има многу смешни коментари, а администраторите на веб-страницата додаваат дека уредот исто така има и FM радио.

Заинтересираните прашуваа како да ја полнат батеријата, па им беше кажано дека ќе добијат полнач.
Има и такви кои не веруваа дека тоа е вистина, па тврдат дека е фотомонтажа.

Оваа група има многу бизарни и морбидни реклами, така што тие нудат ковчег за алкохоличари насликани со шише вотка, исто така, тие произведуваат фолии за надгробни споменици со графика по желба, а со сето тоа оди и печатење на умреница на торта.