Повторно бесплатно здравство и европски плати за докторите. Аман бре, смислете нешто друго , не се резилете.
Па ова го ветивте во 2017 година, и уште чекаме да го исполните, вели во својот пост на ФБ профилот д-р Андон Чибишев алудирајќи на ветувањата на Заев за бесплатно здравство не само во Македонија туку и низ цела Европа, а по повод денешната презентација на програмата на СДСМ за изборите.