Ми беше чест да бидам соговорник на исклучителни млади лидери во организација и на покана на Атлантскиот совет, изјави министерот за надворешни работи Никола Димитров, во својата објава на Фејсбук, за учеството во дебатата.

Тој во својата кратка објава од средбата со исклучителните млади лидери додава:

– Од проблем кон шанса, од мака кон успех, вели Димитров.