Ознака: димитров
Спорт 17:50

МАСТЕРС ВО ПАРИЗ: Србинот Ѓоковиќ во финалето го победи Бугаринот Димитров и по 7-ми пат триумфираше на овој турнир

Спорт 12:32

ЃОКОВИЌ ПРОТИВ БУГАРИНОТ ДИМИТРОВ ВО РИМ: Солзите даваат прекрасно чувство на ослободување, вели тој за емоциите на настапите

ДИМИТРОВ ДО ПЕНДАРОВСКИ: Бугарија е единствената земја, сојузник на нацистичка Германија, која ги спасила сите свои Евреи

СЕ БУДИ ИСТОК И СЕВЕР… СЕ БУДИ И ДИМИТРОВ: Партизацијата ја доведе Македонија до дереџе во кое системот ни се распаѓа пред очи

ДИМИТРОВ ПОТРЕСЕН: Од Македонија има напади и нема добри сигнали за Бугарија, нужна е истрајност на позицијата на земјите од ЕУ

ДИМИТРОВ: Нападот во Охрид е брутален чин на омраза, но нема да влијае врз нашата денешна работа за Гоце Делчев и учебниците по историја

ДИМИТРОВ: Ни треба пркос – сите сме во истата каша и сите еднакво патиме од тортурата на клиентелизмот, партизацијата и неспособноста

ДИМИТРОВ КАКО ШОФЕР СО „Б“ КАТЕГОРИЈА: Кога возам редовно застанувам на пешачки и без двоумење им давам знак со раката – повелете

АНГЕЛ ДИМИТРОВ: Се што ЕУ и кажува на Србија за Русија важи и за РС Македонија, која не се однесува како кандидат за членство во ЕУ

ДИМИТРОВ: Без пушка, ама со многу совест, имаме обврска да ја крепиме и креваме Македонија што ни е оставена во аманет