Портпаролот и пратеник на СДСМ, Костадин Костадинов, вечерва е краток и концизен по изјавата на премиерот Зоран Заев за она на „П“:

– Заев одлучен, до крај против мафијата. Секој кој што се огрешил пред законите, ќе одговара!- објави Костадинов пред малку на Фејсбук.

И тоа е се народе, за вечерва од Костадинов и СДСМ.