Шефот на Европската комисија Жан Клод-Јункер очигледно беше пијан за време на самитот на НАТО во Брисел. Телевизиските камери го фатија Јункер како едвај стои на нозе. Шефот на Европската комисија, благо речено, не изгледаше добро. За да не падне, мораа да го придржуваат други, а во тоа помагаше и Зоран Заев. Погледнете го видеото и уверете сеи сами.