НЕОФИЦИЈАЛНО: Меѓу 110 и 120 е денешниот број на новозаразени со коронавирус во Македонија?

/ 03.06.2020

ТВ Канал 5 неофицијално дознава дека бројката на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица.

Доколку се потврдат овие бројки на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.


Од истата категорија