Пред референдумот имаше многу анкети и лицитации за излезноста и за резултатите.

Вчера многу од нив паднаа во вода. Сепак, најсигурна анкета, се изјаснувањето на гласачите на избори или на референдум.

Погледнете го видеото со изјавите на премиерот Зоран Заев и пратеникот Амди Бајрам, кој од нив е поголем оптимист за процентот на излезност на референдумот. Потоа споредете ги со вчерашните 36 проценти излезност.

Видеото е позајмено од порталот Шило магазин, за што им благодариме.

..

КОГА СИ ПРАЈШ АМДИ БАЈРАМ НА УМОТ !!! 😀

Gepostet von Shilo Magazine Шило Магазин am Sonntag, 30. September 2018