Ознака: Германија

НАШИТЕ ВО СВЕТОТ: Македонците во Дортмунд сложно ја градат црквата Св. Кирил и Методиј

СЈАЈОТ И БЕДАТА ВО ГЕРМАНИЈА: Секој петти пензионер живее под границата на сиромаштија

Свет 12:35

Германија: Тест за познавање на германскиот јазик уште во градинка

Свет 12:26

Германија: Во Дортмунд евакуација на 13.000 лица поради бомби од Втората светска војна

Германија: Рекорд од 8 милијарди евра од извоз на оружје

Свет 13:08

ПОЖАР ВО ЗОО ВО ГЕРМАНИЈА: Во Крефелд угинаа многу животни во новогодишната ноќ

Свет 14:50

ГЕРМАНИЈА: Меркел и Мас се дистанцираа од изјавата на Макрон за мозочната смрт на НАТО

Свет 12:52

ГЕРМАНИЈА: Спасени 35 рудари што по експлозија во рудникот беа заробени под земја

Свет 12:13

РУДАРСКА НЕСРЕЌА ВО ГЕРМАНИЈА: Заробени 38 рудари под земја по експлозија во рудник

Свет 14:02

Германија: Наместо до 2024 одложување до 2031 година за 2 отсто од БДП за одбраната