Харди и сопругата Шарлот Рајли добија син, на кој му дадода име Форест. Извори велат дека името Форест е го избрала Шарлот, бидејќи го сакала филмот „Форест Гамп” со Том Хенкс во главната улога. Точниот датум на раѓањето на момчето е непознат, оти двојката во последно време ја избегнува јавноста.

„Пресреќни се поради бебето, а пријателите веќе тврдат дека момчето е ист Том”, изјави анонимен извор за медиуми.

„Многу им се допаѓа името Форест,  мислат дека е многу силно. На Том отсекогаш му се допаѓал „Форест Гамп“ и го сметал за инспиративен, па и името му се чини соодветно”, вели изворот.

Двојката се венча во 2014 година, а веќе го имаат синот  Луис Томас.