Директно од Токио! Мојот драг пријател и колега Казухиро Котецу, голем пријател на Македонија, објави македонскиот оперски пејач Благој Нацоски.

Тој преку видеото што го постира на Фејсбук сподели изведба на јапонскиот оперски пејач и неговата изведба на познатата македонска песна „Македонско девојче“ на починатиот македонски пејач Јонче Христовски.

???????????? Директно од Токио, мојот драг пријател и колега Казухиро Котецу Kazuhiro Kotetsu, голем пријател на Македонија ????????????

Posted by Blagoj Nacoski on Thursday, 31 December 2020