Четврта година како си ти министер за транспорт и врски и затоа Благоја е тука, рече премиерот Димитар Ковачевски во пофалбите за својот министер Бочварски.

– Стани Влагоја да те видат сите. Дајте му поддршка! – порача Ковачевски.

Премиерот, како што објавивме, истото го направи и со министерката за одбрана Славјанка Петровска, која рече дека „вреди повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ“ и како на прваче и нареди:

– Стани Цаци да те видид сала!

Видеото „стани Благоја“ може да го отворите ТУКА.