Вардара е есенски фудбалски шампион, а неговите верни навивачи Комитите дочекаа вистински да се израдуваат.

Комитите приредија спектакуларно пиротехничко шоу на Националната арена во Скопје каде ја прославија есенската титула на својот миленик.

На прославата Комити добија силна поддршка и од Војводите од Тетово, со кои истовремено одбележија 10 години меѓусебно братство на двете навивачки групи.

Прославата може да ја погледнете на видеото што го објави порталот Екипа и ТУКА.

https://www.youtube.com/watch?v=9cWHlr6HG2M&feature=emb_logo