Собранискиот спикер Талат Џафери, освен талент за политиката, покажа талент и за неполитички игри во политичко ТВ шоу.

Џафери кој гостуваше во шоуто на косовската ТВ 21 со водителот ја играше играта со раце позната како „Бззз“.