Еве на овај начин, со Лудаци кои се власт, полека ќе губиме се Македонско.#Црпко и #Проливер заќутени ко да им е сошиена муцката, додека Бојко си ги прогласува Гоце Делчев и Илинденското Востание за бугарски.Нема крај на предавствата на #Црпковци.И се ова на Илинден.

Gepostet von Здравко Китаноски am Freitag, 3. August 2018