Здравствен информативен центар „Медикал Караџи“ со големо задоволство за прв пат го пречекува еден од најбараните специјалисти по медицинска онкологија професор д-р Серкан Кескин во Скопје кој има искуство повеќе од 20 години во областа на онкологијата.

На 30ри март проф.др Серкан Кескин ќе изврши целосно бесплатни консултации со сите пациенти кои имаат потреба од второ мислење по однос на нивното онколошки заболување и лекување.

Проф. д-р Серкан Кескин може да го консултирате за:

 • Гинеколошки карциноми
 • Карцином од типот Јуинг
 • Карцином на млечната жлезда
 • Карцином на белите дробови
 • Сарком на меките ткива
 • Меланоми
 • Невробластоми
 • Хемотерапија
 • Имунотерапија
 • Таргетна терапија
 • Третман на различни типови на примарни и секундарни карциноми со примена на паметни лекови
 • Третман на метастатски тумори

Бесплатна консултација со професорот се закажува доколку:

 • Имате дијагностициран карцином
 • Имате потреба од второ мислење
 • Сте заинтересирани од лекување во странство – Турција

Оние кои имаат потреба и сакаат да ја искористат можноста за бесплатна консултација со специјалистот по медицинска онкологија проф.д-р Серкан Кескин на 30 Март треба да закажат термин на телефоните на “Медикал Караџи”:

☎ +389 71 314 005
☎ +389 43 220 904

Или на меил: macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите ќе мора да ги обезбедат медицинските документи и тестови кои се направени до денес.

Ве молиме да имате во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи. Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на вашата медицинска документиција која ќе ја приложите.