Овој детски „хор и оркестар“ ќе ви ги разгали душите. Погледнете ги.

Тие не знаат што е референдум, договор со Грција, влез во НАТО и ЕУ… Но, знаат гласно да го кажат името на својата земја, односно потеклото на нивните татковци, дедовци, мајки и баби.

Погледнете го и слушнете го овој симпатичен „хор и оркестар“ објавен на на Фејсбук.

Македонија на Македонците, порачуваат најмладите!

Gepostet von Ico Najdovski-Perin am Sonntag, 30. September 2018