Д-р Ненад ЛАЗАРОВ

Недозволиво е да нема мамографии и ехо, недозволиво е да се суспендираат сите превенции зошто терциерните клиники се претворени во лежални за болни од Ковид каде речиси ништо освен кислород не добиваат!

Апсурдно е да се суспендира оперативен програм, кој Q тогаш правите ковид тестови за било каков прием?

Лудачки е да барате извештаи од контроли од специјалистички прегледи на 6 месеци,  за хроничен пациент да земе терапија, а термини нема со месеци никаде, буквално!

Идиотски е да нема термини за тестирање за ковид или кога има тоа да биде по неколку дена, малоумно да не можам да препишам лек кој му треба на пациент!

И врв на неспособност е што во последниов период, 3 од 5 дена не ви функционира здравствен електронски ситем!

Што праите бе вие по цел ден по фотељи?

Ова е веќе хорор од 2 години.